Många hyresvärdar kräver någon form av säkerhet av sina hyresgäster för framtida hyresinbetalningar. I många fall är det värden som rekommenderar sina hyresgäster att vända sig till oss på Nordic Guarantee då vi kan erbjuda en hyresgaranti.

Nordic Guarantee är det självklara valet när du behöver en hyresgaranti!

Vi arbetar med garantier och inget annat än garantier det gör att vi kan erbjuda dig en unik spetskompetens inom allt som har med garantier att göra. Vår hyresgaranti följer branschstandard men med med vår expertis kan vi även ta fram skräddarsydda lösningar helt anpassade utifrån det specifika hyreskontraktet. En hyresgaranti från oss frigör likviditet och påverkar inte företagets checkkredit. Den är enkel och snabb att administrera med kort handläggningstid och helt utan uppläggningsavgifter eller kostnader för administration. Vår hyresgaranti är att likställa med en bankgaranti och ger samma skydd och säkerhet som en bankgaranti.

FastTrack – Kontroll och översikt, när som helst

Med vår online lösning FastTrack kan du logga in för att se och administrera kontraktssummor, garantibelopp och löptider för varje byggprojekt och/eller entreprenör. Enkelt, kostnadsfritt och tillgängligt dygnet runt.

Vill du veta mer om våra garantier?