Du gör affärer. Vi Garanterar!

Vi är den ledande experten på garantier till det Nordiska näringslivet.

De garantier vi erbjuder ger ett lika bra skydd som traditionella bankgarantier, men eftersom vårt enda fokus är garantier – med riskanalys och riskkontroll som kärnkompetens – kan vi ge både skräddarsydda lösningar och smidigare hantering till konkurrenskraftiga priser.

Vår ambition är att kunna erbjuda alla de typer av garantier som det Nordiska näringslivet behöver. Har du speciella krav som vårt befintliga produkterbjudande inte uppfyller så försöker vi gemensamt finna en skräddarsydd lösning.

Hos oss värderar vi det långsiktiga partnerskapet högt och tillsammans finner vi kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar på dina garantibehov oavsett om ni är en mindre lokal aktör eller ett globalt noterat företag. Hos oss är alla kunder lika viktiga och skall alltid förvänta sig bästa möjliga service.

Det finns många skäl att välja Nordic Guarantee som din samarbetspartner kring garantier – Låt oss nämna några:

  • Med kontor i Kista (Stockholm), Malmö, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors kan vi alltid ge lokal service för varje land och arbetar ni i flera Nordiska länder kan vi enkelt stötta er på varje marknad.
  • Våra rötter sträcker sig tillbaka till början av 1990-talet, så vi kan det här med garantier.
  • Vi erbjuder snabb, effektiv och pålitlig service.
  • Hos oss finner ni ett av de största teamen av garantiexperter på den Nordiska marknaden – vi har erfarenheten och kompetensen.
  • Vi har effektiva system för beställning av garantier och uppföljning av tidigare utställda garantier. Det ger effektiv administration.

Våra hörnstenar – lång erfarenhet av garantier och en grundlig förståelse för de specifika behoven för olika branscher – tar oss långt. Men det är lika viktigt att vi alltid försöker att gå den extra milen, tror på nya sätt och möter dig som kund utifrån din situation och på dina villkor.

Vi kan utlova hög servicenivå och ett stort engagemang för att alltid ge dig den bästa lösningen på dina garantibehov! Kontakta oss idag!

Välkommen till Nordic Guarantee!

Vill du veta mer om våra garantier?