Vid nybildning eller ombildning av en bostadsrättsförening är byggherren skyldig att teckna en så kallad insatsgaranti. Denna garanti säkerställer att medlemmarna kan få tillbaka förskottsinbetalda insatser och upplåtelseavgifter om föreningens ekonomiska plan inte infrias. Nordic Guarantees Insatsgaranti gäller som säkerhet för de insatser som betalas in i samband med att en bostadsrättsförening bildas och bostadsrätter säljs.

Nordic Guarantee är det självklara valet när du behöver en insatsgaranti!

Vi arbetar med garantier och inget annat än garantier det gör att vi kan erbjuda dig en unik spetskompetens inom allt som har med garantier att göra. Vår insatsgaranti är en vedertagen lösning som följer marknadens standard. Med vår expertis kan vi även ta fram skräddarsydda lösningar helt anpassade utifrån den specifika affären. Insatsgarantin är enkel och snabb att administrera med kort handläggningstid och helt utan uppläggningsavgifter eller kostnader för administration. Vår insatsgaranti är att likställa med en bankgaranti och ger samma skydd och säkerhet som en bankgaranti.

FastTrack – Kontroll och översikt, när som helst

Med vår online lösning FastTrack kan du logga in för att beställa  nya garantier eller se och administrera dina befintliga garantier. Enkelt, kostnadsfritt och tillgängligt dygnet runt.

Vill du veta mer om våra garantier?